Politică de confidențialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a folosi http://www.naninight.ro operat de S.C. NANI NIGHT S.R.L. Compania are următoarele date: Adresă: Str.Alverna, nr57, ap46, Cluj-Napoca CUI:35235247 Nr. reg.com.: J12/3477/2015 Accesul și utilizarea serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Termenii se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor sau celor care accesează sau folosesc Serviciul. Accesând sau utilizând Serviciul, sunteți de accord să respectați acești Termeni. În cazul în care nu sunteți de accord cu oricare dintre acești Termeni nu puteți accesa Serviciul.

1. CUMPARATURI

Dacă doriți să cumpărați oricare produs sau serviciu pus la dispoziție prin Serviciu („ Cumpărături”) vi se poate cere să furnizați anumite informații relevante pentru Cumpărătura dvs. Inclusiv adresa de email, adresa fizică și detalii de contact.

2. CONTINUT

Serviciul nostru vă permite să postați, să faceți legătura, să stocați, să partajați și să puneți la dispoziție anumite informații, text, grafică, video sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru conținutul pe care alegeți să îl încărcați pe site-ul web.

3. LEGATURI

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de NANI NIGHT nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că NANI NIGH nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daună sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea oricărui tip de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin oricare astfel de site-uri sau servicii web.

4. MODIFICARI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă revizuirea este semnificativă, vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni.Ne asumăm dreptul de a stabili orice modificări considerăm de cuviință.

5. PLATI

Folosim o terță parte, Netopia, ca furnizor pentru a acceptarea plăților prin carduri Visa și Mastercard.

6. LIVRARE ȘI TRANSPORT

Produsele noastre sunt realizate exclusiv in romania in atelierul nostru, procesul de producție poate dura până la 7 zile pentru produselel care nu sunt in stoc. După ce comanda dvs. este plasată, aceasta va fi expediată de la atelierul nostru în timpul specificat mai jos,. Toate comenzile noastre sunt expediate prin Cargus. Odată ce comanda este expediată, veți primi o confirmare prin e-mail care vă va notifica numărul dvs. de urmărire, astfel încât să puteți urmări cu ușurință comanda. Comenzile internaționale pot fi supuse unor taxe de import sau taxe vamale. Aceste taxe vor fi achitate la livrarea în țara de destinație. Comenzile sunt procesate în România. Standard România – 2 – 3 zile lucrătoare (4 Eur) Europa – 6 – 9 zile lucrătoare (9 Eur) Expres România – 1 – 2 zile lucrătoare (9 Eur) Europa – 3 – 4 zile lucrătoare (29 Eur) Perioadele de livrare de mai sus sunt estimative. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să ne asigurăm că produsele dvs. vor ajunge cât mai curând posibil.

7. RETUR

Puteți returna comanda în termen de 14 zile de la primirea coletului. Anunțați-ne despre intenția dvs. de a returna cumpărăturile, prin e-mail la nanipijamas@gmail.com Vă vom oferi apoi toate informațiile necesare. Toate produsele trebuie returnate în starea și ambalajul lor inițial. Vă rugăm să vă amintiți că va trebui să acoperiți costurile de transport.

8. CONTACTATI-NE

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact sau scrieți un e-mail la nanipijamas@gmail.com sau apelând numărul de telefon +40751906148